Nyt annetaan porsaanlihalle nostetta!

PORSAS Ruhokartta

pluma ja filetto

”Näin kokeneemman puoleisena kokkina luulin jo kaiken nähneeni, mutta niin vaan HKScanin lihanleikkaajat pääsivät yllättämään. Terävine veitsineen he löysivät rypsiporsaasta aivan uusia paloja, jotka HKScan Pro tuo ensimmäisenä ammattikeittiöiden saataville.

Uutuuksistamme pluma on upeasti marmoroitunutta porsaanlihaa, joka on mielettömän mureaa ja maukasta kaikilla kypsyysasteilla – pinkistä ylikypsään. Filettoa suosittelen erityisesti grilliin, jossa sen pehmeä rasva takaa suussa sulavan lopputuloksen.

Tutustu, kokeile ja ota omaksesi koko laaja
porsaanlihavalikoimamme!”

PORSAS konsepti kansi2016 smallRisto Mikkola
Chef, HKScan Pro

Lue lisää porsaanlihasta lataamalla esite tästä >>

Reseptit:
Kaalikääryleet
Läskisoosi
Possunkylkisalaatti Nizzalaisittain
Porsasrulla ja beluga-linssipaistos
Porsaan Pluma ja spelttirisotto