alasivu ylakuva

Vantaan Pakkalassa joukko makkarantekemisen mestareita valmistaa yhä omin käsin artesaanimakkaroita suomalaisesta lihasta. Nämä HK Maakarit ovat nyt tehneet nautittavaksemme klassikkomakkaroita maailmalta. Niiden mahtavat maut ovat syntyneet hiljaa, aistien varassa ja käden taidolla – aitojen mausteiden ja lempeän leppäsavun saattelemana. Tutustu ja ihastu!

HK Maakarit® Nürnbergin Günther
Resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Makkaramestarin suosikki
(HK Maakarit® Krakovan Wojtek)
Perinteinen resepti on kotoisin Puolasta Krakovan alueelta. Mausteina käytetty mm. valkosipulia ja mustapippuria.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Keittiömestarin kausimaku
(HK Maakarit® Marokon Hassan)
Naudanlihapohjainen, voimakkaasti maustettu pohjoisafrikkalainen makkara. Perinteisen reseptin mukaan tehdyssä marokkolaisessa merguezissa maistuvat kumina, valkosipuli ja paprika.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Currywursti
Maakarien pajalta aidolla harmaalepällä savustettu, currylla höystetty ja viljaporsaanlihasta lampaansuoleen valmistettu makkara.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Huldan pieni olutmakkara
Pieni ja sopivan tulinen olutmakkara.
Tuotetietoihin >>