HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
Artesaanimakkarabuumi ei ota laantuakseen. Käsintehdyistä, maistuvista ja lihaisista makkaroista on tullut salonkikelpoinen tarjottava, jota tilataan myös huippuravintoloissa. Ilmiöstä innostuneina Suomen arvostetuimmat keittiömestarit ovat kehittäneet omat makkaransa HK Maakarit® Chef’s -sarjaan. Luomistyön tuloksena on syntynyt joukko artesaanimakkaroita, joita yhdistää suomalainen liha, lempeä leppäsavu ja aidot mausteet. Sarjan uusin tulokas on keittiömestari Serko Rantasen kehittämä Serkon Tulisuudelma, jossa maistuvat Aasian raikkaat maut.
HK Maakarit® Serkon Tulisuudelma
Keittiömestari Serko Rantasen kehittämä, aromaattisen raikas, sitruksinen makkara, jossa on mieto alkumaku, mutta sopivasti jälkipotkua.
Tuotetietoihin >>
HK Maakarit® Huberin huilu
Veljekset Pontevien kehittämä täyteläinen ja reilunkokoinen artesaanimakkara, jossa reilusti makua ja rakennetta.
Tuotetietoihin >>
Tutustu myös muihin HK Maakarit® -artesaanimakkaroihin
HK Maakarit® Nürnbergin Günther
Resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami.
Tuotetietoihin >>
HK Maakarit® Makkaramestarin suosikki
(HK Maakarit® Krakovan Wojtek)
Perinteinen resepti on kotoisin Puolasta Krakovan alueelta. Mausteina käytetty mm. valkosipulia ja mustapippuria.
Tuotetietoihin >>
Lue lisää: https://www.hk.fi/tuotteet/maakarit/