hkmaakarit alasivukuva2019

Artesaanimakkarabuumi ei ota laantuakseen. Käsintehdyistä, maistuvista ja lihaisista makkaroista on tullut salonkikelpoinen tarjottava, jota tilataan myös huippuravintoloissa. Ilmiöstä innostuneina Suomen arvostetuimmat keittiömestarit ovat kehittäneet omat makkaransa HK Maakarit® Chef’s -sarjaan. Luomistyön tuloksena on syntynyt joukko artesaanimakkaroita, joita yhdistää suomalainen liha, lempeä leppäsavu ja aidot mausteet. Sarjan uusin tulokas on keittiömestari Serko Rantasen kehittämä Serkon Tulisuudelma, jossa maistuvat Aasian raikkaat maut.

HK Maakarit® Serkon Tulisuudelma
Keittiömestari Serko Rantasen kehittämä, aromaattisen raikas, sitruksinen makkara, jossa on mieto alkumaku, mutta sopivasti jälkipotkua.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Vottosen Vihellys
Keittiömestari Eero Vottosen ideoima, suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu makkara, joka on ryyditetty herkkutatilla ja timjamilla.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Huberin huilu
Veljekset Pontevien kehittämä täyteläinen ja reilunkokoinen artesaanimakkara, jossa reilusti makua ja rakennetta.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Terävän tipunen
Keittiömestari Pekka Terävän broilerinlihasta ja -maksasta luoma artesaanimakkara, jossa ripaus punaviinin täyteläisyyttä.
Tuotetietoihin >>

Tutustu myös muihin HK Maakarit® -artesaanimakkaroihin

HK Maakarit® Nürnbergin Günther
Resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Makkaramestarin suosikki
(HK Maakarit® Krakovan Wojtek)
Perinteinen resepti on kotoisin Puolasta Krakovan alueelta. Mausteina käytetty mm. valkosipulia ja mustapippuria.
Tuotetietoihin >>

Lue lisää: https://www.hk.fi/tuotteet/maakarit/

maakarit alasivu annos 1

maakarit alasivu annos 2

maakarit alasivu annos 3

Tilaa uutiskirje