alasivu ylakuva

Suomen arvostetuimmat keittiömestarit kehittivät omat makkaransa HK Maakarit®-sarjaan. Luomistyön tuloksena syntyi neljä täyteläistä artesaanimakkaraa, joita yhdistää suomalainen liha, käsityö ja aidot mausteet. HK Maakarit® - klassikkomakkaroita maailmalta ja keittiömestarien taidonnäytteitä koto-Suomesta.

HK Maakarit® Vottosen Vihellys
Keittiömestari Eero Vottosen ideoima, suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu makkara, joka on ryyditetty herkkutatilla ja timjamilla.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Huberin huilu
Veljekset Pontevien kehittämä täyteläinen ja reilunkokoinen artesaanimakkara, jossa reilusti makua ja rakennetta.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Mäntykankainen Poroa Tattis!
Keittiömestari Tero Mäntykankaan kehittämä poro-herkkutatti -makkara maustettuna sipulilla ja timjamilla.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Terävä tipunen
Keittiömestari Pekka Terävän broilerinlihasta ja -maksasta luoma artesaanimakkara, jossa ripaus punaviinin täyteläisyyttä. Tulossa markkinoille helmikuussa 2018.

HK Maakarit® Nürnbergin Günther
Resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Makkaramestarin suosikki
(HK Maakarit® Krakovan Wojtek)
Perinteinen resepti on kotoisin Puolasta Krakovan alueelta. Mausteina käytetty mm. valkosipulia ja mustapippuria.
Tuotetietoihin >>

HK Maakarit® Keittiömestarin kausimaku
(HK Maakarit® Marokon Hassan)
Naudanlihapohjainen, voimakkaasti maustettu pohjoisafrikkalainen makkara. Perinteisen reseptin mukaan tehdyssä marokkolaisessa merguezissa maistuvat kumina, valkosipuli ja paprika.
Tuotetietoihin >>

maakarit 0014 sivukuva