HK Vihreät – maistuvia makuja uudessa muodossa

alasivu ylakuva

Kasviproteiinien kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Kehitimme maukkaat ja mehevät HK-kasviproteiinituotteet vastaamaan kysyntään ja tarjoamme poikkeuksellisen hyviä innovatiivisia tuotteita ruoka-alan ammattilaisille. Maukkaat ja mehevät HK-kasviproteiinituotteet ovat nyt saatavilla, olkaa hyvä!

Lataa HK Vihreät -esite tästä >>

 

9700 HK Vege Burgerpihvi 110 g irtopakaste
Mehevä ja maukas burgerpihvi, joka on valmistettu vehnä-, härkäpapu ja herneproteiinista. Yksi pihvi painaa n. 110 g ja on irtopakastettu. Laktoositon ja tuote.

9701 HK Vege Paneroitu leike 90 g irtopakaste
Maukas ja mehevä wieninleike kasviproteiinista valmistettuna. Yksi leike painaa n. 90 g ja on irtopakastettu. Aineksina mm. vehnä-, härkäpapu- ja herneproteiini ja leivityksenä perinteinen vaalea korppu. Laktoositon, maidoton ja vegaaninen tuote.

9702 HK Vege Nugetti 35 g irtopakaste
Kasviproteiinipohjainen mehevä nugget vehnä-härkäpapu-ja herneproteiinista. Nuggetin paino n. 35 g irtopakastettu. Laktoositon, maidoton ja vegaaninen tuote.

9703 HK Vege Pannupihvi 60 g irtopakaste
Maukas kasviproteiinista valmistettu pannupihvi. Pihvi painaa noin 60 g ja on irtopakastettu. Aineksina mm. vehnä-, härkäpapu ja herne proteiinit. Laktoositon, maidoton ja vegaaninen tuote.

9723 HK Vihreät Vege pulled pakaste
Käyttövalmis kasviproteiinista valmistettu pulled. Sulata, kuumenna ja käytä. Soveltuu mm. tortillojen, tacojen ja pizzojen täytteeksi. Valmistettu Euroopassa kasvaneista soijapavuista. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja vegaaninen tuote. Valikoimissa 1.9.2020 alkaen.

9713 HK Vihreät Pyörykkä kypsä pakaste
Mehevä kasviproteiinipyörykkä, joka on valmiiksi kypsennetty paistopinnallinen tuote. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja vegaaninen tuote. Tuote valikoimissa 1.9.2020 alkaen.

9712 HK Vihreät Rapea nugetti kypsä pakaste
Pinnalta rapea valmiiksi paistettu kasviproteiini nugetti. Lämmitä ja nauti. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja vegaaninen tuote. Valikoimissa 1.9.2020 alkaen.

Valmiit ruoat

7943 HK Halloumi-punajuuripihvi 100 g irtopakaste
Valmis kypsä punajuuri-halloumipihvi, jossa kotoinen paistopinta. Yksi pihvi painaa 100 g. Vähälaktoosinen ja gluteeniton tuote.

Tilaa uutiskirje