HK Vege – testaa ja ihastu!

vege alasivu ylakuva2

Kasviproteiinien kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Kehitimme maukkaat ja mehevät HK Vege -tuotteet vastaamaan kysyntään ja tarjoamme poikkeuksellisen hyviä innovatiivisia tuotteita ruoka-alan ammattilaisille. Maukkaat ja mehevät HK Vege -tuotteet ovat nyt saatavilla, olkaa hyvä!

Lataa HK Vege -esite tästä >>

 

9700 HK Vege Burgerpihvi 110 g irtopakaste

Mehevä ja maukas burgerpihvi, joka on valmistettu vehnä-, härkäpapu ja herneproteiinista. Yksi pihvi painaa n. 110 g ja on irtopakastettu.

9701 HK Vege Paneroitu leike 90 g irtopakaste

Maukas ja mehevä wieninleike kasviproteiinista valmistettuna. Yksi leike painaa n. 90 g ja on irtopakastettu. Aineksina mm. vehnä-, härkäpapu- ja herneproteiini ja leivityksenä perinteinen vaalea korppu. Laktoositon ja vegaaninen tuote.

9702 HK Vege Nugetti 35 g irtopakaste

Kasviproteiinipohjainen mehevä nugget vehnä-härkäpapu-ja herneproteiinista. Nuggetin paino n. 35 g irtopakastettu. Laktoositon ja vegaaninen tuote.

9703 HK Vege Pannupihvi 60 g irtopakaste

Maukas kasviproteiinista valmistettu pannupihvi. Pihvi painaa noin 60 g ja on irtopakastettu. Aineksina mm. vehnä-, härkäpapu ja herne proteiinit. Laktoositon vegaaninen tuote.

Valmiit ruoat

7943 HK Halloumi-punajuuripihvi 100 g irtopakaste

Valmis kypsä punajuuri-halloumipihvi, jossa kotoinen paistopinta. Yksi pihvi painaa 100 g. Gluteeniton ja vähälaktoosinen tuote.

Tilaa uutiskirje