Parasta lihaa ja moderneja ruokaratkaisuja satavuotiaalle

srl 2017 alasivu header

srl 2017 alasivu kansi

Suomi 100 -juhlavuosi on myös kotimaisen ruoan juhlaa. HKScanin juuret ulottuvat aina vuoteen 1913: olemme tuottaneet ja tarjonneet laadukasta, kotimaista lihaa ja lihavalmisteita koko itsenäisen Suomen historian ajan. Tänään HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja.

Pitkistä perinteistä kumpuaa kokemus ja ammattitaito, joka erilaisten palveluidemme kautta on kaikkien ammattikeittiöiden käytettävissä. Tarjoamme edelleen monipuolisesti parasta, vastuullisesti tuotettua laatulihaa ja laadukkaita lihavalmisteita. Sopimustiloillamme kasvavat maailman terveimmät eläimet, joista saatavasta lihasta on ilo valmistaa ruokaa.

Suomen juhlavuonna haluamme erityisesti korostaa kotimaisen porsaanlihan ansioita. Porsaanliha on ollut isossa roolissa niin yrityksemme historiassa kuin itsenäisen Suomen ruokapöydissäkin.

Perinteiden vaalimisen rinnalla kehitämme moderneja ruokaratkaisuja, joita hyödyntäessään asiakkaamme pysyvät ajan hermolla ja mukana ruokamaailman uusimmissa trendeissä. Tuotekehitys- ja suunnittelutiimimme tekee tiivistä yhteistyötä Suomen huippukeittiömestareiden kuten Global Chef -voittaja, Bocuse D’Or -finalisti Eero Vottosen kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina vain parempia tuotteita ja palveluita.

Laadukkaiden raaka-aineiden ja tuotteiden ohella tarjoamme myös erilaisia konsepteja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tueksi. HKScan on ammattikeittiön luotettu kumppani, joka tekee arjesta helpompaa ja maukkaampaa.

Yhteistyöterveisin,
Sari Palokangas
Johtaja AfH Finland

Lataa Suomen Ruokalista® 2017