Meille vastuullisuus on aitoja tekoja koko ruokaketjussa

Teemme vastuullista ja maistuvaa ruokaa yli sadan vuoden kokemuksella. Meille vastuullisuus on aitoja tekoja koko arvoketjussa ja jatkuvaa parantamista.

Lue lisää

We❤BRGR

Kaikki rakastavat burgereita – niin mekin täällä HKScanilla! Intohimo tähän ikoniseen ruokalajiin näkyy ensiluokkaisina raaka-aineina sekä innostavina resepteinä.

Lue lisää

Possu perfection.
Possua parhaimmillaan

Sorkitaan uskomuksia porsaanlihasta ja tuodaan uusia ideoita ruokalistoille

Lue lisää

Makua ja helppoutta
Kariniemen® uutuustuotteilla

HKScanin uusilla Kariniemen® siipikarjatuotteilla valmistat maistuvia annoksia helposti ja nopeasti. Mikä parasta, meheviksi kypsennetyissä tuotteissa grillauksen jäljittelemätön maku on jo valmiina!

Lue lisää

Vuoden kokki 2021
Kim Päivästö

Vuoden kokki -kilpailun finaali kilpailtiin Messukeskuksessa Viini- ja Ruokatapahtumassa 29.-30.10.2021 Suomen parhaiden kokkien kesken. Kilpailun voitti ravintola Inarin Kim Päivästö, onnittelumme!

Lue lisää

Laadukkaat grillimakkarat
syntyvät mestareiden käsityönä

Artesaanimakkarabuumi ei ota laantuakseen. Käsintehdyistä, maistuvista ja lihaisista makkaroista on tullut salonkikelpoinen tarjottava, jota tilataan myös huippuravintoloissa.

Lue lisää

HK-tuoremaustetahnoilla valmistat hetkessä maistuvia makuelämyksiä

HK-tuoremaustetahnoilla valmistat vaivatta erilaisia makumatkoja. Maistuvia makuja on peräti 11 erilaista ja ne sopivat käytettäviksi sekä kylmissä että kuumissa ruoissa.

Lue lisää

HK Vihreät – maistuvia makuja uudessa muodossa

Kehitimme maukkaat ja mehevät HK-kasviproteiinituotteet vastaamaan kysyntään ja tarjoamme poikkeuksellisen hyviä innovatiivisia tuotteita ruoka-alan ammattilaisille.

Tutustu tuotteisiin

Johan on pyörykkä!

Vegaanisten vaihtoehtojen kysyntä kasvaa. Testaa ja ihastu Boltsiin, jossa on kunnolla makua ja lisäaineita nolla!

Tutustu

Tilaa uutiskirje