Asiakasta kunnioittaen entistä maistuvampi arki – tänään ja huomenna

HKScanPro - Tilalta haarukkaan ammattikeittiöille

Suomen Ruokalista 2018 kansi

Vuosi 2018 on meillä HKScan Prossa kananpojan vuosi. Raumalla toimiva uusi siipikarjayksikkömme mahdollistaa innovatiivisten tuotteiden kehityksen ja laadun kasvattamisen. Uuden yksikön suunnittelussa ja rakentamisessa on kiinnitetty huomiota erityisesti eläinten hyvinvointiin ja toiminnan ympäristökuormituksen vähentämiseen. Rauman moderni yksikkö tarjoaa meille mahdollisuuden vastata kasvavaan kysyntään ja pitää suomalaiset Kariniemen siipikarjatuotteet kehityksen kärjessä, kuten tähänkin asti.

Nämä toimenpiteet ovat arjen esimerkkejä HKScanin uudesta Tilalta Haarukkaan -strategiasta, jossa tuomme kuluttajalle läpinäkyväksi ruuan koko arvoketjun. Tarjoamme ja innovoimme yhdessä tuottajien kanssa eettisesti tuotettua, maukasta ja korkealaatuista ruokaa, joka on aina vastuullisesti tuotettua ja jäljitettävää.

Maksuton kouluruoka täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja haluammekin juhlistaa sitä koko vuoden kestävällä kampanjalla. Meillä HKScanissa on pitkät perinteet kouluruuan toimittajana, olemmehan toimittaneet koulujen keittiöille laadukasta, kotimaista lihaa ja lihavalmisteita jo vuosikymmenten ajan.

HKScanin liiketoiminnassa keskeistä on asiakkaidemme odotuksiin vastaaminen. Monimuotoisella asiakaskunnallamme on erilaisia tuotetarpeita ja toiveita, jotka ohjaavat toimintaamme aina tilalta asiakkaamme haarukkaan asti. Perustehtävämme on mahdollistaa yhteistyökumppaneillemme entistä maistuvampi arki – tänään ja huomenna.
Olemme mukana nostamassa esiin suomalaisten ruoka-alan ammattilaisten osaamista ja ravintola-alan arvostusta. Toimimme Vuoden Kokki ja Bocuse d´Or -kilpailujen sekä Food Camp Finlandin yhteistyökumppanina ja teemme tiivistä yhteistyötä Suomen huippukeittiömestareiden kanssa. Pidämme tärkeänä myös jatkuvaa vuoropuhelua eri oppilaitosten kanssa ja olemme yksi valtakunnallisen Resto 2018 -tietotaitokilpailun pääyhteistyökumppaneista. Gastronomiset tapahtumat ja -kilpailut tukevat HKScan Pron ideologiaa olla alallaan paras laadussa ja vastuullisuudessa sekä uusien ruokaratkaisujen ja tuoteinnovaatioiden tuottamisessa.

Yhteistyöterveisin
Arto Pajukko
VP, AfH Suomi

Lataa Suomen Ruokalista® 2018