Vuoden Kokki 2021 -finalistit ovat:
Alfred Tallberg – Ravintola Shelter/Helsinki
Jonathan Slotte – Ravintola Palace/Helsinki
Kim Päivästö – Ravintola Demo/Helsinki
Sami Sorvoja – Kuokkalan Kartano/Jyväskylä
Jarkko Pulkkinen – Finnjävel Salonki/Helsinki
Anssi Riihimäki – Ravintola Aihki/Pyhä
Ville Korhonen – Ravintola Savoy/Helsinki
Jaakko Hämeenkorpi – Bistro Sinne/Porvoo
Alex Kallträsk – Restaurant HEJM/Vaasa
Simon Selin – Restaurant HEJM/Vaasa
Jokainen finalisti saa itselleen kesän ajaksi mentorin, joka tukee, ohjaa ja kannustaa finalistejä kesän aikana kohti finaalia.
Vuoden Kokki -kisan finaali kilpaillaan 29. – 30.10.2021 Viini- ja Ruokatapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.
Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön myöntämällä 10 000 euron apurahalla, jonka avulla voi kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi voittaja pääsee toteuttamaan erilaisia edustustehtäviä ja yhteistöitä elintarvikealan toimijoiden kanssa!
Kilpailun pääjärjestäjänä toimii Wihuri Oy Aarnio yhdessä Vuoden Kokki Akatemian ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Voimassa olevat koronarajoitukset huomioidaan tapahtumissa.
Vuoden Kokki Akatemian puheenjohtajana toimii Henry Tikkanen. Akatemia muodostuu aiemmista Vuoden Kokki -kilpailun voittajista.
Akatemian tehtävänä on kehittää entisestään kilpailun ammatillista sisältöä. Kilpailukauden kilpailujohtaja sekä päätuomari valitaan Akatemian jäsenistä.
#vuodenkokki #vuodenkokki2021 #ruokakulttuuri #palvelukulttuuri #suomenparaskokki
Vuoden Tarjoilija 2021 -finalistit ovat:
Joonas Heino – Ravintola Perho/Helsinki
Egle Allikivi – freelancer/Helsinki
Jeremias Salonen – Kakola Brewing Company/Turku
Henna Kolehmainen – Ravintola Hella & Huone/Tampere
Matias Pietarinen – Chihuahua Julep/Helsinki
Katriina Suominen Albina&Alexis/Helsinki – Karkkilan Tehtaan Hotelli
Vuoden Tarjoilija -kisan finaali kilpaillaan 29.-30.10.2021 Helsingin Messukeskuksessa Viini- ja Ruokatapahtumassa.
Jokainen finalisti saa kesän ajaksi itselleen mentorin, joka tukee, ohjaa ja kannustaa finalisteja kesän aikana kohti finaalia.
Voittaja palkitaan MaRa ry:n Henrik Bitten stipendisäätön myöntämällä 10 000 euron apuralla, jonka avulla voi kehittää omaa ammattitaitoa. Lisäksi voittaja pääsee tekemään erilaisia edustustehtäviä ja yhteistöitä elintarvikealan toimijoiden kanssa.
Kilpailun pääjärjestäjänä toimii Wihuri Oy Aarnio Metrotukku yhdessä Vuoden Tarjoilija Verkoston ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Voimassa olevat koronarajoitukset huomioidaan tapahtumissa.
#vuodentarjoilija #vuodentarjoilija2021 #juomakulttuuri #palvelukulttuuri #suomenparastarjoilija