30 09.2020

Porin Isomäki Areenan ravintola- ja kioskipalveluja hallinnoiva HC Ässät Pori Oy ja pörssilistattu liha- ja ruokatalo HKScan ovat tehneet pääyhteistyökumppanuussopimuksen monitoimiareenalla tarjottavista ruokatuotteista. Tehdyn sopimuksen myötä Areenan ruokatarjonta monipuolistuu ja yhteistyö mahdollistaa vastuullisen suomalaisen ruuan tarjoamisen.

”Haluamme kehittää Isomäki Areenasta modernin ja vastuullisen monitoimiareenan, jossa voidaan järjestää turvallisesti suuria elämystapahtumia sekä myös pienempiä yksittäisiä tilaisuuksia.. Ruoka on entistä merkittävämmässä roolissa erilaisissa tapahtumissa. Tahdomme palvella asiakkaiden tarpeita ensiluokkaisella tavalla. On sitten kyse ruokatrendejä hyödyntävästä isosta a’la carte illallisesta tai perinteisestä yksittäisestä makkarasta erätauon aikana. Kumppanuus HKScanin kanssa antaa erinomaiset eväät toteuttaa asiakkaidemme tarpeet ja omat tavoitteemme. Bonuksena tulevat heidän vahva ammattitaitonsa ja vastuullisesti tuotettu suomalainen ruoka, jopa lähialueelta. Olemme tästä todella innoissamme.” iloitsee areenapäällikkö Niklas Ikonen Ässistä.

Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi alkavaa yhteistyötä ”Ässät on Suomen viidenneksi tunnetuin seurabrändi ja legendaariset Isomäen illat herättävät aina tunteita. HKScanilla on vetovoimaiset ruokabrändit ja sen tuotteet ovat Suomen tunnetuimpia. Ässillä ja HKScanilla on yhteneviä arvoja. Kumppanuuteen kuuluu luottamus toisen osaamiseen ja yhdessä teemme asiakkaamme tyytyväisiksi. Tapahtumabisneksen kehittäminen on meille tulevaisuudessa tärkeä kasvun lähde. HKScan on meille täydellinen kumppani.”

”HKScanin tavoitteena on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Toimintamme lähtökohtia ovat vastuullisuus, sekä herkulliset, terveelliset ja korkealaatuiset tuotteet. Haluamme tarjota kuluttajille maistuvampaa elämää ja olla läsnä heidän erilaisissa ruokahetkissään. Isomäki Areena on tapahtuma-areenana juuri sellainen paikka, missä voimme yhdistää nämä asiat. Tämän yhteistyösopimuksen myötä pystymme osaltamme tarjoamaan siellä järjestettävissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa vieraileville mahdollisuuden nauttia herkullista ruokaa. Isomäki Areenalla tarjolla olevissa HK- ja Kariniemen-tuotteissa käytettävä liha on 100% suomalaista”, kertoo Suomen Food service -liiketoiminnasta vastaava johtaja Sari Palokangas HKScanista.

HC Ässät Pori Oy on porilainen yhtiö, jonka huippu-urheilujääkiekkojoukkue Porin Ässät pelaa Liigan kotiottelunsa Isomäki Areenalla. Porin Ässät on perustettu vuonna 1967 ja osakeyhtiön pääomistaja on Porissa junioritoimintaa operoiva yleishyödyllinen yhdistys Porin Ässät ry. Seuran missio on Patasydän Sykkii Yhdessä, eli ”Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen liikunnan ja urheilun sekä elämyspalveluiden kautta ja avulla”. Osakeyhtiön liikevaihto oli kaudella 2019-2020 ennätykselliset noin 6,5 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti 150 henkilöä ja junioritoiminnassa on yli tuhat rekisteröityä harrastajaa.