31 10.2017

9d242111-f84f-43dd-a056-8cf979fea6cc

Kuva: ELO-säätiö

Tervetuloa seuraaman Suomen edustajan karsintakilpailuja Fiskars Campukselle tiistaina 7.11. klo 15:30 alkaen. Lue lisää.

31 10.2017

20171027- ATU3292-1024x655

Kuva: ELO-säätiö

ELO-säätiön vuosittaisen Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinnon sai ravintola Finnjävel. Tommi Tuominen ja Henri Alén ovat luoneet ravintolakonseptin, joka kertoo suomalaisen ruokakulttuurin tarinaa niin ruoan kuin designinsä kautta. Lue lisää.

Vuoden vaikuttaja

Agronomiliitto on valinnut ELO-säätiön toimitusjohtaja Seija Kurunmäen Vuoden vaikuttajaksi.  He perustelevat valintaansa näin:
"Seija Kurunmäki pitkän linjan viestijä ja visionääri suomalaisella ruoka-alalla. Kurunmäen vahvan näkemyksen ja sinnikkään työn ansiosta ruoka-ala nousi Suomi100 -juhlavuoden keskiöön. Hän oli avainasemassa rakentamassa ruoka-alalle koko Suomen kattavaa yhteistyöverkostoa ja innostamassa alan toimijoita yhteisen juhlavuoden ”Syödään yhdessä” -teeman löytämiseksi." Lue lisää Agronomiliiton tiedotteesta.