HKScan Oyj
HK.fi
Kariniemen.fi
Aineistopankki
Oiva-raportit
Hae
Toggle navigation
Etusivu
Tuotteet
Liha
Siipikarja
Lihavalmisteet
Valmiit ruuat
Sydänmerkkituotteet
Ennakkotilausvalikoima
Sesonkituotteet
Tarvikkeet
Tuotehaku
Ruokaohjeet
Oktoberfest
Keittiömestarimme suosittelevat
Pikaruoka
Laatikot ja uuniruoat
Kastikkeet ja pataruoat
Keitot
Salaatit
Sesonki
Pihvit, leikkeet ja paistit
Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
Wokit ja risotot
Kouluruoka 70 vuotta
Suomi 100 vuotta
Ruokaohjehaku
Menupohjat
Vuoden kokki
Palvelut
Tervetuloa asiakkaaksemme
Valo Tilausjärjestelmä
HKScan Express
Tilaa uutiskirje
Anna palautetta
Kampanjat
Suomen Ruokalista 2019
Uutta Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan syyskuussa
Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa
Sadonkorjuu HK Lihantaitajien tapaan
Nyt vietetään syksyn suurta saksalaista ruokajuhlaa!
Ammattikeittiöiden joulu 2019
Ideoita maukkaaseen pääsiäiseen
Uusi vuosi, uusi Fork News!
Burger Battle
Parasta suomalaista porsaanlihaa
Tasty & Tender - Kansainvälistä laatua ja mehukkainta makua
Kariniemen Pro – kanaruokakulttuuria moneen makuun
HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
Kariniemen® Kananpoika on suomalaisten suosikki!
Nyt juhlitaan kouluruuan 70-vuotista taivalta!
Fork News - uutuuslehti ruoka-alan ammattilaisille
HKScanin osasto veti väkeä Gastro-messuilla!
Vinkkejä kesäpöytään!
Vuoden Kokki ideoi koulukeittiöille uusia ruokareseptejä yhteistyössä HKScan Pron kanssa
Maailman makuja kesään
Vuoden Kokki kehitti HKScanille yhdeksän maukasta ruokareseptiä
Ajankohtaiset
Yhteystiedot
Etusivu
>
Ajankohtaiset