12 03.2014

pääsiäinen

Olemme koonneet taas maistuvan pääsiäiskattauksen käyttöönne.

 
Varmistaaksesi herkut pöytään,  muista tehdä:
Pääsiäisen ajan ennakkotilaukset perjantaihin 21.3.2014 mennessä!  

Pääsiäisen ajan tuotannon ja tuotemenekin aiheuttamien muutosten vuoksi pyydämme tilaukset pääsiäisen sesonkituotteista sekä muista ruokalistallanne olevista tuotteista (lammas, kypsät lihat, tuore broileri/kalkkuna, naudan ja possun lihat) viikoille 16 ja 17.

03 03.2014

Tämän myötä myös HKScan-konsernin visuaalinen ilme on uudistettu. Konsernin uusi visuaalinen identiteetti, logo mukaan lukien, otetaan käyttöön yhtiötason viestinnässä HKScanin kaikilla kotimarkkinoilla. Muutos ei vaikuta tuotebrändien identiteetteihin, tuotteisiin liittyvään markkinointiviestintään, konsernin rakenteeseen tai yhtiöiden asemaan.

HK pro on nyt HKScan pro

Lisäksi kaikkien HKScan-konsernin kotimarkkinoilla toimivien yhtiöiden viralliset nimet yhtenäistetään 2.7.2013 ilmoitetun mukaisesti. Suomessa HK Ruokatalo Oy:n nimi muuttuu HKScan Finland Oy:ksi 1.3.2014. Y-tunnus 1951458-9 ja yhteystiedot säilyvät ennallaan.  HK pro on nyt HKScan pro

Uudistus on osa vuonna 2012 aloitettua strategiamuutosta. HKScan on toteuttanut uutta strategiaansa ja toimintamalliaan parantaakseen tulostaan ja kannattavuuttaan sekä rakentaakseen vahvaa ja kestävää pohjaa tulevaisuutta varten. Prosessin kuluessa olemme uudistaneet myös mission, arvot ja brändilupauksen.
 
Useissa maissa toimivana bränditalona HKScan tarvitsee selkeän konsernibrändin, joka edustaa tärkeintä kilpailutekijäämme, eli tuotebrändejä. Rakennamme nyt yhtenäistä HKScan-konsernia hyödyntääksemme synergiaetuja, jotka syntyvät tiiviimmästä yhteistyöstä.
 
Konsernibrändi heijastaa konsernimme vastuullista toimintatapaa, työntekijöidemme ammattitaitoa sekä ylpeyttä pohjoisista juuristamme. HKScanin tarjoomaan kytkeytyy lupaus herkullisesta ruoasta, puhtaudesta, laadusta ja jäljitettävyydestä. Uuden logon inspiraationa on toiminut HKScanin lihanleikkaajien käsityön taituruus.
 
 
http://www.youtube.com/embed/0vjn5zhNSgI