Etusivun kuva 1207x578

We <3 BRGR

Kaikki rakastavat burgereita – niin mekin täällä HKScanilla! Intohimo tähän ikoniseen ruokalajiin näkyy ensiluokkaisina raaka-aineina sekä innostavina resepteinä.

Mikä sitten tekee burgerista niin suositun? Itse uskon, että kuluttajan näkökulmasta erityisesti sen tuttu formaatti: selkeät raaka-aineet ja tieto siitä, mitä syö.  Ammattilaiselle burgeri taas on sinänsä helppo tehdä, mutta yksinkertaisissa elementeissä korostuu hyvä valmistus, kuten pihvien paistaminen kunnolla.

Burgeri on ottanut askeleita ylöspäin, kun puhutaan kyseisen ruokagenren arvostuksesta. Nyt panostetaan erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin. Ruoka-alan ilmiöt näyttäytyvät täytteissä, kuten kasvis- ja vegevaihtoehdoissa. Lisukkeissa fermentointi on tuonut uusia makumaailmoja annoksiin.

SamiRekola1Tämän kesän kaksi hittiä tulevat olemaan sekä rapea kana että smash-tekniikalla toteutettu pihvi. Vinkkinä kerrottakoon, että HK Vihreät -pihvistä saa kyseisellä tekniikalla todella loistavan lopputuloksen.

Pikaruoan lupauksessa nopeus on perusasioita. HK Maustetahnat on kehitetty kiireen helpottamiseen: niillä saa maukkaan vivahteen niin hampparikastikkeisiin kuin lisukkeena tarjottaviin kastikkeisiin.

Tehdään kesän maistuvimmat mestariannokset yhdessä!

Sami Rekola
kehityspäällikkö
HKScan Food service

Teboil Tikkurilassa pilotoidaan burgereita ja kehitellään uusia makuja

Ruoka-ala on hektistä ja niinpä tuote- ja muu kehitystyö ovat alalla jatkuvasti ajankohtaisia. Tikkurilan Teboililla pilotoidaan täysin uudistunutta burgerilistaa ensimmäisenä toimipisteistä.

Lue lisää >
Rohkea ja itsevarma – Burger Mafia

Mafia tarkoittaa piirteitä, jonka kaltaisiin Burger Mafian mentaliteetti on helppo samaistaa. Vuosikymmenten kokemus ruoasta näkyy varmuutena ja rohkeus menestyvinä tuoteinnovaatioina

Lue lisää >
Sharing is Caring: Jättiburgerista riittää koko joukolle

Avotulella kokkaus sekä savuisa low & slow -bbq ruoanvalmistus ovat olleet Bernerin Food servicen asiakkuuspäällikölle Matti hurttialle jo

Lue lisää >