27 09.2018

NettiAlasivu VuodenKokki K

Vuoden Kokki vuosimallia 2018, Kalle Tanner, on suunnitellut 70-vuotista taivaltaan juhliville koulukeittiöille kaksi mehevää ja maistuvaa lounasruokaa yhteistyössä HKScan Pron kanssa. Koululaisten makunystyröitä hemmotellaan Kananpoika-pastapaistoksella ja Broileripadalla kvinoan kera. Molempien ruokien pääraaka-aine on suomalainen broilerinliha.

Kallen ideoimat reseptit:

Broileripata ja kvinoa >>
Kananpoika-pastapaistos >>Kalle Tanner on pitkän linjan ravintola-alan osaaja. Hän on työskennellyt muun muassa Sundmans Krogissa, G.W.Sundmansilla ja Villa Strösvikissä. Nyt Tannerin uralla puhaltavat uudet tuulet. Mies aloittaa lokakuussa Helsinkiin avattavan uuden Ravintola Nuden keittiöpäällikkönä ja osakkaana. Nude kuuluu Olo Group -konserniin, joka on Pekka Terävän, Petri Lukkarisen ja Teuvo Salmisen omistama kokonaisuus.

Työn ohella Tanner on saanut olla mukana monissa mielenkiintoisissa projekteissa esimerkiksi Suomen Bocuse d’Or -edustajien, Vottonen ja Sipeläinen valmentajana.

****

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen järjestäjä on ELO – suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö. Kilpailutoiminta rahoitetaan kokonaan kumppaniyhteistyöllä. HKScan on yksi ELO-säätiön yhteistyökumppaneista.