19 03.2018

samirekola alasivu sivukuva2Ravintolamaailman huipulta tuttu keittiömestari Sami Rekola (43) aloitti HKScan Away from Home (AfH) -liiketoiminnon Suomen kehityspäällikkönä 19. maaliskuuta.

Rekola siirtyi HKScanille Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta, jossa hän on toiminut ruokatuotannon johtamisen opettajana, kouluttanut restonomiopiskelijoita, osallistunut opetuksen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin.

Vahvan työkokemuksen lisäksi Rekolalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus alan kilpailutoiminnasta. Hän on toiminut muun muassa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenenä, eri kilpailuorganisaatioiden valmentajana ja tuomarina sekä maajoukkueen johtajana maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa Bocuse d`Or:ssa.

- Siirryn uusiin tehtäviin positiivisin, odottavin mielin. HKScan on alansa markkinajohtaja ja sen tuotteilla on keskeinen rooli suomalaisten ruokapöydissä. On mielenkiintoista päästä kehittämään ison talon reseptiikkaa, innovoimaan uutuustuotteita ja tehokkaita ruoanvalmistusratkaisuja, kertoo Sami.

Toivotamme Sami Rekolan lämpimästi tervetulleeksi HKScanille ja inspiroivalle kulinaariselle matkalle kanssamme.